Studio

Wij zijn een audiovisuele concept, ontwerp en productie studio in Amsterdam. We werken voor de publieke omroepen, producenten, NGO’s, musea, experiences en festivals.

We zijn begonnen in de eerste helft van de jaren '90 toen we allemaal nog op de academie zaten en we het enthousiasme deelden voor electronische muziek en VJ-en, het live mixen van bewegend beeld op grote housefeesten. Na jaren samen in de clubs en discotheken te hebben opgetreden hebben we in 1998 de studio Captain Video opgericht.

De Captains

Kees Veling

Director / Producer

Kees heeft een hele hoop ervaring met het creëren en gebruiken van beeld in bedrijfscommunicatie, educatie, exposities en vermaak voor grote en kleine organisaties. Neem contact op met Kees voor een kort, vrijblijvend gesprek, dat kost niets en kan je heel veel gezoek en tijd besparen.

Oskar Luijer

Designer / Producer

Oskar is motion designer voor de culturele en informatieve sector. Oskar ontwerpt onder andere leaders, titels en animaties voor muziek- en nieuwsprogramma's, series en documentaires voor televisie en film.

Rob Haarsma

Developer / Designer

Rob is 3D animator en programmeur. Nu aan het werk MAYA en de Golaem crowd simulator. Expert in After Effects en Blender en elke mogelijke combinatie van die twee. Ervaring met QGIS, (Kinect) Pointclouds, OpenCV, OpenGL, DLib, Stereography, Projection en Panoramic Mapping, Face-, Motion- and Geo Tracking.

Nieuw adres

Haparandadam 7-B7
1013AK Amsterdam
020-6208883

Contact