Paradisolife

NTR

Leader voor muziekprogramma vanuit Paradiso Amsterdam. Paradisolife is een maandelijks muziekprogramma waarin bands uit binnen- en buitenland elkaar ontmoeten in poptempel Paradiso in Amsterdam. Het programma probeert een muzikaal verhaal te vertellen door bepaalde artiesten aan elkaar te koppelen: vervolgens treden ze gezamenlijk op. Zo speelt in de eerste aflevering de Limburgse band Rowwen Hèze samen met de Amerikaanse band Los Lobos, die van grote invloed is geweest voor hun muzikale ontwikkeling.

In latere uitzendingen staat steeds één artiest of band centraal, die een optreden verzorgt met begeleiding van het Metropole Orkest. Naast de optredens zijn er ook interviews met de artiesten. In 2002 wint het programma een Gouden Beeld in de categorie Muziek.


leader Oskar Luyer, Kees Veling
fotografie leader Manon Beerends, Oskar van der Belt, Kika Booi, Kees Brienen, Vera Broos, Cees en Roxanne, Esther Dijkstra, Kees Fopma, Peter Franken, Willum Geerts, Madelinde Hageman, Huub, Martijn Jansen, Patrick Janssens, Marina van der Lecq, Rogério Lira, Erik Los, Martijn Steiner Lovisa, Andre Noorda ‘Dre’, Karin Paalman, Janneke Royers, Kasper van Someren, Daniele Tasca, Richard Wehl, Gregor Wintgens
leader sounddesign Soundpalette


presentatie Murth Mossel
productie George van Breemen, André Teelen, Rinus Stroes, Iet Hagen
uitvoerend producent Mirjam van Rijn
regie Eric Blom
eindredactie Wijnand Honig, Henk van der Meulen